Zaterdag 12 april nam Gudrun in Zandhoven met QC Don’t Worry be Happy deel aan de eerste kwalificatiewedstrijd voor de Beker van België Jonge Dressuurpaarden. Lees meer.

 
Op 12 oktober 2013 ging in het Vernieuwde Azelhof in Lier de 12de editie van BWP Auction Antwerp door. Nistria VDS (Cantario x Parco), ons jongste veulen van dit jaar, werd er verkocht voor 6000 euro. Lees meer.

 
In maart werd het eerste veulen van dit jaar jaar geboren. Voor de geboorte van de anderen was het wachten tot mei. Op twee weken tijd kregen we er een hengsten- en twee merrieveulens bij. We stellen ze graag aan je voor.
Lees meer.

 
Na negen jaar geen wedstrijden meer gereden te hebben, haalde Gudrun op 4 mei haar wedstrijdplunje weer uit de kast. Samen met haar nieuwe troef QC Don't Worry Be Happy - in de stalgangen ook wel Happy genoemd - trok ze naar manege De Kraal in Zandhoven voor de wedstrijd voor 4-jarige dressuurpaarden. Lees meer.

 
Via de internationale hippische pers vernamen we dat F16, een fokproduct uit onze stal, werd aangekocht door Athina Onassis de Miranda en haar man.

F-16 (v. Action Breaker) is een paard uit onze vroegere merrie Vomara (Come on x Calvaro Z). Samen met Tim Van Brandt maakte Ludo hem zadelmak. Op 3-jarige leeftijd verkochten we hem aan stal Ceulemans.

 
Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde LRV Zoersel op paasmaandag (1 april) een dressuurdag. Samen met twee andere deelnemers streden drie lesklanten van Gudrun in de allerhoogste klasse om de Z2-overwinning.

De dames reden zowel in de voor- als namiddag een proef. Voor het bekomen van de eindstand werden beide resultaten opgeteld.

 
Op zaterdag 16 maart organiseerden we in de Breugelhoeve in Nijlen een theorie-avond over de training van het dressuurpaard. Gastspreker was de gerenommeerde internationale dressuurtrainer Jan Nivelle. We nodigden al onze klanten en dressuurvrienden uit en maakten er een gezellige maar bovenal ook leerrijke avond van.

 
Foto
In de nacht van zaterdag op zondag 2 maart werd het eerste veulen van dit jaar geboren. Een bruin hengstje!

Trotse moeder is Janice, onze zelfgefokte 4-jarige merrie (v. Udarco van Overis). Vader is Jackson de Regor. Voor Janice is het haar eerste veulen. Toch bekleedt ze de rol van moeder al met verve.